Onze samenkomst

Onze samenkomsten vinden plaats in het kerkgebouw in de Beukenlaan 54 te Boom, er heerst er een ontspannen sfeer en de dienst wordt aangevuld met hedendaagse muziek en boeiende programma’s!

Er is parkeerplaats voorzien naast het gebouw en anders in de omliggende straten kan u op zondag makkelijk een plekje vinden. De bus stop vlak voor onze deur. (halte: 101151)

Christengemeente Boom is een veilige plek om te verkennen en uw geloof te laten groeien, u bent dus van harte welkom!

De zondagdienst begint om 10u00 en begint met gebed, lofprijs en aanbidding. Daarna is er een onderwijstijd van een 30-tal minuten. De boodschappen zijn gebaseerd op de Bijbel en praktisch en relevant voor je leven, op een eenvoudige en hedendaagse manier gebracht. Daarna vieren we het Avondmaal. We eten het brood dat ons aan Christus’ verbroken lichaam herinnert. We drinken de wijn die ons doet stilstaan met het bloed van Christus dat onze zonden reinigde.

Wat moet ik aandoen?

De sfeer bij ons is ontspannen en gewoon. Mensen dragen allerlei soorten kleren van business casual tot jeans en t-shirts. Draag waar je je goed in voelt!

Wat voor de kinderen?

Wij hebben leuke programma’s voor baby’tjes (de crèche), maar ook voor kinderen uit de kleuterklas en verschillende categoriën lagere schoolklasjes (de zondagscholen).

Wat voor mijn tieners?

Ook voor tieners (12-16 jaar) en de jeugd (16-24 jaar) zijn er activiteiten voorzien. Op vrijdag komen ze bijeen om uit de Bijbel te leren, of soms gewoon om een leuke activiteit samen te doen.